AUDIERI PUBLICE: Sorocenii sunt așteptați cu propuneri la proiectul bugetului pentru 2018

0
65
Primăria Soroca

Primăria municipiului Soroca anunță desfășurarea audierilor publice. Consultările cetățenilor vor avea loc miercuri, 25 octombrie curent, în sala de protocol a Consiliului raional. În discuție va fi pus proiectul de decizie privind bugetul primăriei pentru anul 2018. Acesta urmează va fi propus spre aprobare în prima lectură la ședința Consiliului municipal din 27 octombrie curent, începând cu ora 14.00.

Locuitorii orașului sunt încurajați să vină cu propuneri pentru îmbunătățirea proiectului bugetului. Informația despre bugetul municipal pentru anul viitor poate fi găsită pe site-ul primăriei: www.primsoroca.md, la rubrica Consiliul local sau AICI.

APROPO
Anunțul despre desfășurarea audierilor a fost publicat de către primărie la data de 21.10.2017, adică la doar cinci zile până la desfășurarea audierilor, deși potrivit punctului nr. 20 al Hotărârii de Guvern Nr. 967 din 09.08.2016, cu privire la mecanismul de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional, „Anunţul privind organizarea consultărilor publice şi materialele aferente sînt făcute publice cu cel puţin 15 zile lucrătoare înainte de definitivarea proiectului de decizie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.