Atenție Soroceni! Aceste pubele albastre nu sunt pentru locuitori

0
869

De câteva luni în mai multe zone la orașului au fost instalate unele pubele din plastic, mai mari decât coșurile de gunoi obișnuite. Acestea însă nu sunt pentru gunoiul menajer și nu pot fi utilizate de către cetățeni.

Am solicitat primăriei municipiului Soroca informații privind destinația acestora și am fost informați că au fost instalate 12 pubele doar în partea de jos a orașului, iar prețul fiecărei este de 900 lei.

“Acestea servesc pentru depozitarea gunoiului stradal, adică lucrătorii de la Secția de Înverzire și Amenajare, după ce salubrizează orașul depozitează gunoiul (în special, acum frunzele) în aceste pubele, ca să nu umple cu saci și alte ustensile. Locatarii nu pot utiliza pubele pentru depozitarea gunoiului menajer” se spune în răspunsul trimis de serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca.


Articolul precedentMicrobuzul de pe ruta Rudi-Soroca, cu trecere prin comuna Tătărăuca Veche, își reia activitatea datorită implicării civice
Articolul următorO elevă a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni la Soroca Nouă
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.