Atenție! Pe malul Nistrului pot fi văzuți… ȘERPI (VIDEO)

0
143

O soroceancă, Ludmila Margineanu, a surprins în imagini video pe malul Nistrului un șarpe, la numai câțiva metri distanță de un grup de persoane care se odihneau în zona Bujărăuca.

Șarpele avea o lungime de aproximativ un metru, se observă din sesizarea doamnei.

Filmarea a fost realizată în jurul orei 18.00. “Ma plimbam pe malul Nistrului și întâmplător am zărit șarpele. Anterior, am mai văzut șerpi de-a lungul Nistrului. Reptila nu este de casă, posibil că de apă”, ne spune femeia curajoasă, care a reușit să filmeze întâmplarea. Odată ce l-a zărit, soroceanca s-a luat din urma șarpelui, iar rezultatul efortului său l-a transmis redacției noastre.

Menționăm că mai mulți soroceni au sesizat despre faptul că au văzut șerpi pe malul Nistrului, chiar în zona plajelor din orașul Soroca. Cazul dat este o dovadă a acestui fapt. Din fericire, această specie de șerpi nu este veninoasă și nu reprezintă un pericol pentru om.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.