Atenție floreșteni: vineri vor avea loc exerciții de pregătire pentru combaterea unor situații excepționale

0
367

În conformitate cu Hotărârea Guvernului nr.823 din 30.11.2022 “Cu privire la măsurile de pregătire a Protecţiei Civile a Republicii Moldova pentru anul 2023”, vă informăm că la 29 septembrie 2023, pe teritoriul raionului Florești vor avea loc aplicaţii demonstrative la Protecţia Civilă cu tematica: “Acţiunile organelor de conducere şi forţelor protecţiei civile ale raionului Florești, la organizarea și lichidarea consecinţelor a diferitor situații excepționale sau a unor incidente”.

Aceste exerciții au ca scop pregătirea și coordonarea forțelor și resurselor în cazul unor evenimente neașteptate și a situațiilor excepționale care pot surveni pe teritoriul raionului Florești. Evenimentul va implica organele de conducere locale, forțele de protecție civilă, și va simula răspunsul la scenarii variate, aceste exerciții au fost planificate cu atenție și sunt menite să asigure că raionul Florești este pregătit pentru a gestiona eficient orice tip de criză sau incident.

Aplicaţiile demonstrative au rolul de a ne ajuta să ne pregătim mai bine și să ne asigurăm că suntem în măsură să răspundem rapid și eficient în situații de urgență. Vă asigurăm că nu există niciun motiv de panică sau îngrijorare. În timpul desfăşurării acestor aplicaţii, este posibil să auziți sirene și să vedeți mișcări de forțe de protecție civilă în zona raionului Florești. Să ne amintim că pregătirea este cheia siguranței noastre și că aceste aplicaţii demonstrează angajamentul nostru de a vă proteja și de a asigura buna funcționare a comunității noastre în fața oricăror situații excepționale.


Articolul precedent„Satul European” – apă în satul Prajila, raionul Florești
Articolul următorMeteo: cer senină astăzi și temperaturi de până la +25 de grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.