Asistenților medicali se dedică: DRAGI COLEGE, NOI NE MÂNDRIM CU VOI!

0
280
Foto: pixabay.com

Anul 2020 este declarat anul internațional al asistenților medicali și moașelor. Celebrat pentru prima dată, anul dedicat asistenților medicali și moașelor oferă oportunitatea unică pentru valorificarea acestei profesii. Toată comunitatea medicală se mândrește că anul 2020 este dedicat asistenților medicali și moașelor, deoarece aceste profesii sunt de neprețuit pentru sănătatea oamenilor. Organizația Mondială a Sănătății recunoaște rolul zilnic crucial al acestor profesii. Fondatoarea asistenței medicale moderne a fost Florence Nightingale, cea mai renumită asistentă medicală, datorită faptului că a dus la dezvoltarea serviciului sanitar modern.  

Asistentele medicale și moașele joacă un rol esențial în serviciile sanitare, ele sunt persoanele care își dedică viața îngrijirii mamelor și copiilor, în oferirea de imunizări, se implică în îngrijirea persoanelor în etate, în satisfacerea nevoilor esențiale de sănătate de zi cu zi. Asistentele medicale și moașele de la Centrul de Sănătate Soroca sunt parte a unui grup profesionist și dedicat și ne bucurăm că anul 2020 le este dedicat, într-un efort de conștientizare și recunoaștere a contribuției lor la furnizarea de îngrijiri medicale de calitate. Asistentele medicale de la Centrul de Sănătate Soroca sunt persoane cu răbdare, cu îngrijire, echilibrate, perseverente, au capacitatea de a lucra în echipă, ceea ce le determină să fie în slujba pacientului, să lucreze pentru binele lui.

   La Centrul de Sănătate Soroca lucrează 100 de asistente medicale. Colectivul Centrului de Sănătate felicită asistentele medicale și moașele cu ocazia zilei profesionale și vă dorește succese în munca asiduă pe care o faceți, sănătate, aprecierea celor din jur. Fie ca toate dorințele voastre să se realizeze, ca cele mai frumoase clipe să-și facă loc în inimile voastre de aur.  Vă dorim mereu să aveți în suflet primăvara, iar în casele dumneavoastră să predomine liniștea și binecuvântarea.                              

 Din partea colectivului Centrului de Sănătate Soroca, semnează Lucreția TROFIMOV, medic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.