Arhimandritul Ieronim Palii, starețul mănăstirii Cosăuți: “Le sunt recunoscător tuturor donatorilor de sânge” / VIDEO

0
629

La 14 iunie, tradițional, marcăm Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Printre cei care sunt recunoscători donatorilor pentru că i-au salvat viața, este și Arhimandritul Ieronim Palii, starețul mănăstirii Cosăuți.

După ce a fost înjunghiat de un bărbat, arhimandritul a fost spitalizat în stare gravă, și a fost salvat inclusiv datorită celor care au donat sânge pentru el.

Starețul ne-a vorbit și despre acea zi neagră, care i-a împărțit viața în “până la crimă și  “după” vindecare. Chiar dacă mai sunt unele urmări, Arhimandritul Ieronim Palii a revenit la viața monahală.

Amintim că duminică, 10 martie, starețul mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din Cosăuți, arhimandritul Ieronim, a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge pe teritoriul mănăstirii. Acesta a fost internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Raional Soroca, ulterior a fost transportat la Chișinău. Cadavrul făptașului ar fi fost găsit spânzurat în pădure, la scurt timp după comiterea crimei.

VEDEȚI ȘI:

Starețul mănăstirii Cosăuți, arhimandritul Ieronim, a fost înjunghiat în astă dimineață

Arhimandritul Ieronim e în stare gravă și are nevoie de sânge


Articolul precedentArcadie Spoială va fi înmormântat la Soroca: Astăzi vă puteți lua rămas bun
Articolul următorDonatorii de sânge onorați la Soroca / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.