Aprovizionarea cu apă din râul Nistru pentru 33 localități din raioanele Dondușeni, Soroca, Ocnița – un vis în curs de realizare

0
106
 Agenția de Dezvoltare Regională Nord a organizat o ședință de lucru pe marginea elaborării studiului de prefezabilitate în cadrul proiectului „Aprovizionarea cu apă din râul Nistru pentru 33 localități din raioanele Dondușeni, Soroca, Ocnița”.
  La eveniment au participat conducerea ADR Nord,  proiectantul și reprezentanți ai Consiliilor din cele trei raioane. Participanții la ședința de lucru au analizat situația curentă și au stabilit acțiunile ulterioare. Altfel, recent ADR Nord  și SC „Apcan Proiect” SRL au semnat un contract privind achiziția serviciilor de elaborare a studiului de prefezabilitate în cadrul proiectului. Valoarea contractului pentru elaborarea studiului de prefezabilitate constituie 313.188 de lei. SC „Apcan Proiect” SRL s-a angajat să presteze serviciul solicitat în decurs de maximum patru luni. Ulterior, va fi lansată licitația publică pentru achiziționare serviciilor de elaborare a documentației tehnice pentru localitățile implicate în proiect.
  Vă reamintim că,  Proiectul „Aprovizionarea cu apă din râul Nistru pentru 33 localități din raioanele Dondușeni, Soroca, Ocnița” a fost elaborat și depus de ADR Nord în cadrul Apelului pe listă de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023. (SURSA: ADR Nord)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.