Aproape 200.000 de persoane s-au înregistrat pe platforma online compensatii.gov.md. Tu încă nu ai făcut-o?

0
136

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a anunțat că aproape 200.000 de cetățeni ai Republicii Moldova s-au înregistrat pe platforma online compensatii.gov.md. 80 la sută din aceste cereri au fost deja expediate spre procesare.

Vă reamintim că, înregistrarea în sistem se face până pe data de 15 noiembrie, iar la începutul lunii noiembrie Guvernul urmează să aprobe tarife diferențiate pentru consumul de resurse energetice. Gospodăriile care nu se vor înregistra pe această platformă vor primi compensații medii, care ar putea fi mai mici decât cele reale.

Cetățenii raionului Soroca, care nu au condițiile și cunoștințele necesare pentru a se înregistra, se pot adresa la lucrătorii sociali sau la bibliotecile din localitățile lor pentru a perfecta cererea.

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDrochienii sunt invitați la vernisarea expoziţiei de pictură şi grafică
Articolul următorProfesoara Ana Bejan a fost decorată cu Ordinul Maica Domnului Rugătoarea, cu prilejul aniversării a 30-a de la reactivarea Mitropoliei Basarabiei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.