AO ,, Destin” a făcut ca cetățenii să fie mai activi și mai implicați.

0
85

„Cetățenii pentru o guvernare activă” – acesta a fost genericul Proiectului implementat de Asociația Obștească „Destin” care, de curând, a fost finalizat. Proiectul a fost deosebit prin faptul că se pune accentul pe mobilizarea și instruirea cetățenilor comunei pentru o guvernare democratică, prin informarea și instruirea cetățenilor în ceea ce privește drepturile lor și posibilitățile de implicare în procesul luării deciziilor la nivel local… În cadrul emisiunii „Observatorul”, despre totalizarea implementării proiectului au vorbit Rodica Susic, managerul proiectului și Ala Baran, președinta Asociației Obștești „Destin”.

Această emisiune a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

 

Articolul precedentOstap Ibrahimovici și politica de pe malurile Bâcului
Articolul următorJelui-maș și n-am cui…
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.