Antrenamente ”Fulger” cu stres și dureri de inimă la Soroca

0
2693

Astăzi, în orele dimineții, redacția „Observatorului de Nord” a fost contactată de câțiva cititori din partea de deal a municipiului Soroca, care și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu bubuiturile și zgomotele ce se auzeau.

Lumea era nedumerită și ne întreba ce se întâmplă. Cetățenii care mergeau la serviciu și elevii care se îndreptau spre școală priveau cu îngrijorare la militarii observați în preajma Colegiului Agricol.

Am încercat să liniștim spiritele, presupunând că informațiile din presă despre faptul că Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” desfășoară astăzi exerciții tactice în nordul Republicii Moldova se referă inclusiv la Soroca.

Nici acum oamenii nu se pot liniști, deoarece mulți au trăit stări de șoc.

În legătură cu aceste sesizări i-am contactat pe responsabilii de la ”Fulger”. Ofițerul de serviciu,  ne-a oferit următoarea informație: „Noi avem antrenamente zilnic, conform programului de lucru și graficului stabilit. Nu putem să informăm pe fiecare în parte. Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale, menționând că ‘Fulgerul’ va avea antrenamente.


Articolul precedentCând e cald și albinele zboară: alegerea unui insecticid pentru rapiță, livezi și podgorii / PUBLICITATE
Articolul următorGata de BAC într-o lună! Vino la cursurile fizice, online EasyBac sau beneficiază de lecții video înregistrate cu materiale utile incluse/Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.