ANTA a aplicat amenzi de până la 60.000 lei, inclusiv la Soroca

0
125

În perioada 16-22 noiembrie, agenții ANTA au întocmit nu mai puțin de 65 procese verbale și au aplicat amenzi în sumă de circa 60.000 lei,  pentru încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane, dar și pentru efectuarea transportului ilicit de mărfuri în trafic național și internațional.

Astfel, ANTA a efectuat acțiuni de monitorizare și control au fost organizate în mun. Chișinău, Criuleni, Ialoveni, Orhei, Hâncești, Bălți, Drochia, Cimișlia, Căușeni, Cahul, Râșcani, Criuleni, Nisporeni, Ungheni, Strășeni, Ceadâr-Lunga, SOROCA, Drochia, Ștefan-Vodă, etc., precum și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni și Giurgiulești. Să menționăm că 34 conducători auto s-au ales cu suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a Certificatului de înmatriculare

Totodată pentru 34 conducători auto a fost aplicată și măsura de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin reţinerea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare.

Potrivit ANTA, de la începutul anului 2020 și până în prezent, pentru transportarea ilicită contra cost de persoane, mărfuri și colete și/sau prestarea serviciilor contra cost în lipsa înregistrării în Registrul Operatorilor de Transport Rutier, de către inspectorii Agenției au fost întocmite 789 procese verbale cu privire la contravenție, cu aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier și amenzilor contravenționale în mărime de 4.697.750 lei, fiind achitați în bugetul de stat 2.243.650 lei.

Articolul precedentTotul despre Postul Nașterii Domnului, pe vechi
Articolul următorIncendiu la Cosăuți, o femeie a ars în casă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.