Angela Scutari: “Iubesc ceea ce fac – și o fac cu mare drag”

0
226

La Soroca putem găsi mulți oameni talentați, printre care se enumeră și Angela Scutari. Tânăra în vârstă de 30 ani, din Căinarii Vechi, are o mare pasiune pentru croșetarea în cârlig. Manufacturile îi aduc o satisfacție deosebită, pe lângă faptul că sunt frumoase, mai sunt și utile, nu numai pentru ea, dar și pentru admiratorii ei.

Acum opt ani, după nașterea primului bebeluș, femeia se apucase să croșeteze o căciuliță. Încetișor, a pornit și a doua confecție, puțin mai complicată dar la fel de importantă pentru noul ei hobby. Femeia nici nu se gândea pe atunci că vor trece ani de zile și ea va îndrăgi la fel de mult ca în prima zi croșetarea.

Eu niciodată nu stau fără treabă. Fire, bobine de ață, croșete, andrele, furnitură am din toate colțurile lumii. În acești opt ani, am bucurat sute de copilași. Acum o pot spune cu încredere, iubesc ceea ce fac – și o fac cu mare drag”, s-a împărtășit cu noi Angela Scutari.

Pe lângă căciulițe și îmbrăcăminte Angela mai face și confecții pentru sărbătorile din luna dragostei și luna mamei (februarie și martie). Pentru 14 februarie, ea croșetează inimioare, iar pentru martie, mărțișoare și floricele, care pot fi dăruite oamenilor dragi și mai ales mamelor.

Valeria Prisacari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.