Angela Chirilov: „Orice concurs te impune spre fortificarea tuturor competențelor și abilităților căpătate de-a lungul carierei”

0
57

Cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului, au fost premiați învingătorii Concursului Raional „Pedagogul anului 2021”. Folosindu-ne, de acest prilej, am rugat premianții să ne spună cum îi motivează faptul că au câștigat la acest concurs prestigios în rândul pedagogilor.

Angela Chirilov, este profesoară la Gimnaziul Schineni, iar la acest concurs s-a clasat pe locul doi la categoria învățământ gimnazial/liceal.

Chirilov Angela Gimnaziul Schineni

Orice concurs te impune spre fortificarea tuturor competențelor și abilităților căpătate de-a lungul carierei. Noi profesorii, suntem tentați de procesul evaluării în permanență. De aceea inițiativa de a participa la acest concurs am acceptat-o cu unele rezerve. Consider că ecranul laptopului, care între timp ne-a devenit un mijloc important de comunicare, m-a încurajat și ajutat de a trece peste multitudinea de emoții pe care le-am trăit pe parcursul etapelor de concurs. Activez într-un colectiv unde bucuria e leac pentru suflet, iar tristețea împărtășită se trece mai ușor, pe această cale mulțumesc tuturor pentru implicare, provocare și motivare și pe timp de pandemie sănătate, sănătate, sănătate tuturor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.