Andrei SPÂNU, viceprim-ministru, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale: „În ultimii 30 de ani, guvernările au făcut prea puțin pentru securitatea energetică a Republicii Moldova”

0
771

Astăzi, domnul Andrei Spânu, viceprim-ministru, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a fost într-o vizită de lucru la Soroca, în cadrul căreia a făcut cunoștință cu activitatea Societății pe Acțiuni „Hidroinpex”. După vizita la întreprinderea soroceană, oficialul a fost și invitatul emisiunii „Observatorul”. Vă propunem spre vizionare această emisiune, dacă vă interesează răspunsul la întrebările de genul „Care este situația cu aprovizionarea Republicii Moldova cu gaze naturale?”, „Prețul la gaze este o bâtă politică sau o reflecție a realităților existente?”, „A solicitat Maia Sandu „intervenția” Anhelei Merkel pe lângă Vladimir Putin în stabilirea unor prețuri rezonabile la gaze, pentru Republica Moldova?”, „Este adevărat că foarte curând se va majora prețul la curentul electric?”, „Care este soarta construcției podului peste Nistru?”, „Când va fi construită Stația de epurare la Soroca?” și altele.

   Vizionare plăcută.

 Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.