Ambasadorul SUA Kent D. Logsdon: Vrem să vedem că suveranitatea Republicii Moldova este respectată / VIDEO

0
215

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru la Soroca. Acesta s-a întâlnit cu autoritățile publice locale, reprezentate de Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca și Svetlana Păunescu, vicepreședintele raionului, a vizitat colegiul „Mihai Eminescu”, unde a discutat cu elevii și conducerea instituției, a participat la ceremonia de inaugurare a Memorialului victimelor Holocaustului din Cosăuți, s-a întâlnit cu liderul comunității romilor, Artur Cerari, a mers la Cetatea Soroca și a încheiat agenda la redacția ziarului „Observatorul de Nord”.

Vizita la redacție, a fost un prilej de a discuta cu domnul Ambasador despre ce a văzut la Soroca, proiectele cu finanțarea USAID ce se implementează la noi, rolul SUA în dezvoltarea statelor în tranziție și cum comentează spusele opoziției, că deciziile importante de la Chișinău nu se iau la Guvern, Președinție și Parlament, ci la Ambasada pe care o conduce.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.