Alexandru Josan, un copil de 8 anișori din satul Șolcani, care suferă de o boală grea, are nevoie de ajutorul nostru. Să fim milisotivi!

0
2259

Copilăria lui Alexandru Josan, un pici de doar 8 anișori din satul Șolcani, este umbrită de o boală grea, dar suferințele copilului pot fi diminuate cu ajutorul nostru.

   Mama lui Alexandru, Stela Josan, se adresează, prin intermediul redacției noastre, tuturor oamenilor de bună credință cu rugămintea de a-l ajuta pentru a trece peste acest greu obstacol al vieții. Alexandru are nevoie urgentă de un tratament chimioterapie la o clinică din orașul ucrainean Lvov, iar posibilitățile familiei sunt limitate. Dacă sunteți săritor la nevoie și nu vă este indiferentă soarta lui Alexandru, vă rugăm să transferați bani pe contul curent:

 BC „Moldindconbank” S.A.

Numărul cardului bancar: 5188 9403 4892 8250

 BIC: MOLDMD2X

 IBAN: MD95ML022590000000094713

 Valuta contului: MDL

 Client:JOSAN STELA MIHAI

 Pentru transferuri în USD: BC „Moldindconbank” S.A;  SWIFT: MOLDMD2X; Beneficiary name: JOSAN STELA MIHAIL

 Pentru transferuri în EURO: BC „Moldindconbank” S.A;  SWIFT: MOLDMD2X; Beneficiary name: JOSAN STELA MIHAIL

 Vă mulțumim și să vă dea Domnul sănătate!

 

Articolul precedentCâteva cuvinte despre părintele Milea și nu toate bune
Articolul următorCei mai buni sportivi soroceni vor primi burse lunare, din partea statului, în mărime de 6.850 lei, 16.440 lei și 20.550 lei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.