Alex Kravtsoff la „Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
1119

Alex Kravtsoff, compozitor, fost prezentator TV, interpret și ex-membru al trupei “ReGaL”, este invitatul emisiunii “Interviu cu soroceni” din această săptămână, realizată de redacția Observatorul de Nord. Cu toate că este născut în satul Zorile din Orhei, iar ultimii ani face parte din diaspora basarabenilor din Europa, mai mulți ani i-a studiat și trăit la Soroca.

Am vorbit cu oaspetele nostru despre familie, studiile la Colegiul de Arte, muzică, familie, de ce a fost ignorat la început de viitoarea soție, viața în Elveția și multe altele. Vizionare plăcută!

 
Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentGol-goluț, Dragoste în casa de vacanță, Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat. Trei filme perfecte / VIDEO
Articolul următorDeconectarea curentului electric este posibil în orașe și sate, cu excepția centrelor mari și spitalelor
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.