Al treilea caz de înec înregistrat în acest an

0
28

Un incident soldat cu decesul unui bărbat, originar din satul Schineni, a avut loc ieri, 17 mai, în jurul orei 17.00. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit lângă râul din preajma satului Bolboci, raionul Soroca.

Doga Eugen, inspector la protecţia civilă, din cadrul Direcţiei Situaţii Excepţionale Soroca, a declarat pentru Observatorul de Nord că, cauza morţii victimei ar fi înecul şi aceasta urmează a fi depistată de către medicii legişti. Înainte de incident, victima a consumat băuturi alcoolice. Bărbatul din 1970 locuia despărţit de mai multă vreme de familia sa.

Totodată, în legătură cu apropierea sezonului estival, Direcţia Situaţii Excepţionale Soroca recomandă tuturor cetăţenilor scăldatul în locuri special amenajate, evitarea consumului de alcool şi a utilizării anvelopelor din cauciuc în timpul scăldatului. De reţinut este şi faptul că, scăldatul copiilor fără supravegherea părinţilor este strict interzis.

Cazul de înec este al treilea la număr înregistrat de la începutul anului curent. Potrivit Direcţiei Situaţii Excepţionale Soroca, în cele mai multe cazuri, moartea este provocată de scăldatul în stare de ebrietate şi al copiilor minori fără supravegherea celor maturi.


Articolul precedentMonumente distruse de stat (II)
Articolul următorCetatea a reînviat pe timp de noapte
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.