Află cine va deservi rutele de transport urban în Soroca

0
83

Ieri a avut loc ultima ședință a Comisiei de transport, în care au fost anunțate rezultatele concursului pentru atribuirea dreptului de deservire a rutelor urbane de călători din localitate.

Astfel, câștigătorii concursului sunt „Auto Invest Grup”, care va deservi grupul de rute 1, 2/4, 9 și „PAT-7”, căruia i-a revenit grupul de rute cu nr. 3, 5, 7.

„La fiecare comisie au fost prezenți majoritatea membrilor. Prima dată a fost constituită o astfel de comisie, la inițiativa consilierilor orășenești pentru a face ordine în domeniu, cu atât mai mult că agenții economici cer majorarea taxelor. Însă pentru a le majora, este nevoie de îmbunătățirea condițiilor de transportare a călătorilor”, explică președintele comisiei Mihail Grabciuc.

Anterior, a menționat dumnealui că a fost făcută o interpelare către Inspectoratul de Poliție Soroca și organul fiscal de stat, “pentru a ne asigura dacă toate întreprinderile care au participat la concurs nu au dosare deschise sau careva încălcări înregistrate”. Prin urmare, în cadrul concursului pentru deservirea rutelor urbane anunțat de primărie au participat trei agenți economici.

Mai multe detalii aflați AICI.

Mai jos vedeți atașate rezultatele concursului:

Mai multe detalii aflați AICI.

Articolul precedentStrigăt de mamă: „Vă rog, salvaţi-mi copilul!”
Articolul următorMai multe flori în oraşul Soroca (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.