Afișa Observatorului. Mergi la concert sau la spectacolul „Colecționarul” ? / VIDEO

0
23

Dacă nu ați stabilit încă ce veți face în acest weekend, acum este momentul ideal să vă planificați activitățile. Avem câteva sugestii pentru evenimente speciale, spectacole, expoziții și filme pentru zilele de sâmbătă și duminică. E cazul să vă faceți repede notițe unde să mergeți împreună cu familia voastră.

De 15 ani ne vedem la SHOPPING MALLDOVA

De 15 ani ne vedem la Shopping MallDova!

Cu o istorie ce a debutat în noiembrie 2008, Shopping MallDova a fost și rămâne a fi eroul principal al multor transformări și evoluții, de la extinderi impresionante la aducerea unor branduri internaționale de prestigiu, dar și la organizarea de evenimente culturale de impact. Și, în cinstea acestei aniversări grandioase, Shopping MallDova se pregătește să își răsfețe vizitatorii cu o serie de evenimente de excepție.

16 noiembrie: Delia cucerește inimile la Shopping MallDova

În deschiderea seriei de evenimente, pe 16 noiembrie, începând cu ora 19:00, centrul comercial găzduiește un concert de excepție susținut de îndrăgita cântăreață Delia. Acest eveniment muzicală promite să fie unul memorabil, cu hiturile ei celebre ce vor răsuna în incinta centrului.

18 noiembrie: Mark Stam încântă publicul la Shopping MallDova

Pe 18 noiembrie, la ora 19:00, Mark Stam va urca pe scenă pentru a aduce o notă de muzică pop-rock la celebrarea aniversării Shopping MallDova. Artistul cunoscut pentru hiturile sale va oferi un spectacol incendiar pentru toți fanii săi.

19 noiembrie: Spectacolul de păpuși pentru copii Scufița Roșie

Ultima zi a evenimentelor, 19 noiembrie, va fi dedicată celor mici, cu un spectacol special pentru copii. “Scufița Roșie” va lua viață pe scena centrului comercial, oferind o experiență minunată pentru întreaga familie. Copiii se vor bucura de aventura captivantă a Scufiței Roșii și a lupului. Spectacolul  va începe la ora 15:00

Când și unde: 18–19 noiembrie, Chișinău (Shopping Malldova)
Costul biletului: Gratis (intrarea liberă)

Colectionarul

Romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca.

„Ne dorim ca acest spectacol să fie o colecție de gînduri, idei, imagini și momente”, Daniela Burlaca.

Este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa.

Personajul central, în interpretarea actorului Nicu Țurcanu, tînărul Frederick, este un colecționar de fluturi și e pasionat de o fată frumoasă, pe nume Miranda, care devine prizonieră într-o lume subterană.

„Fără aspirații și idealuri nu suntem decît genul de vid deghizat în om”, Nicu Țurcanu.

Daniela Burlaca, în rolul Mirandei Grey, ne sugerează prin acest spectacol să scoate păianjenul din noi și să găsim propria versiune asupra realității.
Cel de-al treilea personaj, G.P., mentorul și firul rațiunii lucide, interpretat de actorul Andrei Porubin, încununează filosofia mesajului autentic și profund.

„Colecționarul” este mai mult decît un thriller, este o analiză psihologică fină a ființei umane, strivită de presiunile propriei persoane.

Regie și scenografie: Daniela Burlaca
Distribuție: Nicu Țurcanu, Daniela Burlaca, Andrei Porubin
Costume: Evgheni Hudorojcov
Coregrafie: Irina Slobodeaniuc

„…nu-ți fie frică… Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău”.

Când și unde: 18 noiembrie, Chișinău (Teatrul Geneza Art)
Costul biletului: 350 lei

Articolul precedentCodruț, câinele adoptat de administrația prezidențială de la Chișinău, l-a mușcat pe președintele Austriei și…a intrat în gura presei internaționale
Articolul următorÎn ce sate din raionul Soroca se va alege duminică primarul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.