Adolescentă ucisă de un tănăr, cu care a făcut cunoștință pe rețelele de socializare

0
5118

   O adolescentă din Leova ar fi fost fost ucisă de un tânăr de 18 ani. Făptașul a încercat să ascundă urmele infracțiunii și a acoperit cadavrul cu crengi și iarbă uscată. Poliția anunță că două persoane au fost reținute, scrie Replica Media.  

   Poliția  a fost sesizată, astăzi dimineață, în jurul orei 05:10, de un tânăr de 19 ani, despre faptul că prietenul său de 18 ani a agresat fizic o fată. La fața locului imediat au intervenit angajații poliției care au depistat mai multe urme ale infracțiunii, ulterior depistând și cadavrul tinerei acoperit cu crengi și iarbă uscată, având plagă în regiunea gâtului și a abdomenului.

  Tânăra de 17 ani, originară din raionul Leova, a fost identificată de oamenii legii. În urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști s-a stabilit că cel care a făcut apelul și persoana pe care a denunțat-o la poliție erau împreună cu minora, iar în urma unui conflict iscat între ei, unul dintre ei a scos cuțitul și a ucis-o. Celălalt tânăr a fugit și a anunțat Poliția, iar persoana bănuită a ascuns cadavrul și a plecat. Preliminar s-a stabilit că cei doi și fata s-au văzut pentru prima dată, făcând cunoștință pe o rețea de socializare, iar conflictul ar fi început din cauza plății pentru serviciul de taxi.
   Ambele persoane au fost reținute. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. (SURSA: Replica Media)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.