Activitatea postului vamal ”Cosăuți” rămâne sistată

0
32

Activitatea postului vamal de tip debarcader ”Cosăuți” rămâne sistată, informează Serviciul Vamal.

Cauza sistării activității acestuia este formarea podurilor de gheață peste râul Nistru.

Zilele trecute a fost reluată activitatea postului vamal de tip debarcader ”Soroca”, iar la moment funcționează în regim normal. Vedeți detalii AICI.

În comunicatul emis de Serviciul Vamal se precizează că din 10 decembrie 2016 au fost instituite noi direcții de deplasare prin punctul de trecere „Palanca-Mayaki-Udobnoe”, în legătură cu inițierea lucrărilor de reabilitare a traselui Odessa-Reni și construcția capitală a podului din localitatea Mayaki.

Lucrările vor fi efectuate în perioada 10 decembrie 2016 – 01 iunie 2017, interval în care autoritățile de resort ucrainene vor redirecționa traficul transportului rutier prin punctul de trecere Udobnoe, spre traseul R-70 Odessa-Belgorodnestrovskii-Monashi, M15, cu acces la portul Ilychevsk.


Articolul precedentTeatrul în deplasare la Şolcani
Articolul următorVremea se încălzește ușor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.