Acțiune de caritate organizată de Angelus Soroca / VIDEO

0
382

 Astăzi, 3 martie, locuitorii municipiului Soroca au fost invitați la o activitate de caritate. Detaliile despre scopul acestui eveniment ni le-a oferit Nina Sicnițchi, asistent social ”Angelus Soroca”.

-De fapt, este un târg de încălțăminte pentru copii. În cadrul acestui târg avem drept scop de a colecta o anumită sumă de bani pentru a fi donată unui pacient care se află la evidența noastră.  ANGELUS Soroca este o asociație din oraș Soroca, care se ocupă cu îngrijiri paliative la domiciliu. Asta ar însemna că acordăm suport și medicamente pacienților de cancer și alte boli incurabile care nu se lecuiesc. Vreau să mulțumesc în primul rând Colegiului de Arte, care a dat curs și a venit cu partea artistică pentru copii. Școala de Arte la fel, este un partener de încredere, deoarece a delegat două fetițe care se vor ocupa de distracția copiilor. Direcția de Învățământ, s-a implicat foarte mult pentru a disemina și informa populația despre activitatea pe care astăzi o desfășurăm. Sperăm să fie una de succes, să aducem un impact pozitiv în comunitatea noastră.

Reportaj video realizat în cadrul studioului pentru tineri MoJo, de la „Observatorul de Nord”, dacă vrei să faci parte din echipa noastră, ne poți scrie AICI.

Reporter MoJo: Mihaela Melnic


Articolul precedentCum s-a transformat Răutul de sub pragul babei Lisandra?
Articolul următorDe ce cutiile de pizza sunt pătrate, de fapt. Mulţi spun că trebuie să fie rotunde

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.