Accident rutier: Patru persoane au ajuns la spital

0
32

Patru persoane au ajuns la spital cu fracturi şi traumatisme în urma unui accident rutier, produs în amiaza acestei zile în regiunea localităţii Rubleniţa Nouă.

În accident au fost implicate două mijloace de transport, unul de model VAZ 21099 și altul de model Volkswagen Golf. Câteva persoane au rămas blocate, astfel încât au fost solicitaţi salvatorii pentru a efectua lucrări de descarcerare. „La fața locului intervenind o echipă de salvatori a Unităţii de Salvatori şi Pompieri Soroca, care au descarcerat patru persoane. Ulterior, victimele au fost transportate către spitalul raional Soroca cu ambulanțele Serviciului 903” ne-au comunicat surse din cadrul DSE Soroca.

Potrivit lui Gavril Ghilas, Comandantul Plutonului de Patrulare Soroca-Floreşti, regimentul de patrulare Nord “Automobilul de model  Volkswagen Golf a ieşit pe contrasens pentru a efectua o depăşire şi s-a tamponat frontal cu automobilul de model VAZ 21099. Alte circumstanțe a producerii accidentului urmează să fie stabilite”.

Direcţia Situațiilor Excepționale Soroca atenționează populația despre pericolul gheții și poleiului depus pe drumurile din țară. Cetățenii sunt rugați să fie prudenți atât în calitate de pietoni, cât şi în calitate de şoferi. Specialiştii recomandă şoferilor să echipeze corespunzător automobilele, să aibă în portbagaj lopată, nisip și în rezervă lanțuri pentru anvelope. Astfel de măsuri pot evita situațiile excepționale și accidentele rutiere, având în vedere condițiile meteo curente. Atenționările salvatorilor sunt valabile pentru întreg sezonul rece, pentru a exclude traumatismele și accidentele pe gheață. În cazul în care cetățenii au nevoie de ajutor în situații excepționale, sânt rugați să apeleze serviciul 901.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.