Accident rutier în Rublenița: o femeie transportată la spital

0
1942
 

Un accident rutier a avut loc ieri în satul Rublenița din raionul Soroca, implicând două unități de transport. Potrivit comunicării telefonice primite de la IP Soroca, incidentul a avut loc în jurul orei 15:49. Polițiștii din Soroca s-au deplasat la fața locului pentru a investiga circumstanțele și factorii care au favorizat producerea accidentului.

În urma cercetărilor preliminare, s-a constatat că un bărbat de 62 de ani, conducând un autocamion Man, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de vehiculul din fața sa, ciocnind autoturismul de marca Ford Focus condus de o femeie de 40 de ani, care se pregătea să efectueze o manevră de viraj la stânga, având o pasageră de 65 de ani pe bancheta din spate.

“În urma impactului, pasagera a fost transportată la spitalul municipal Soroca pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost supuși testării alcoolscopice și s-a stabilit că nu se aflau în stare de ebrietate. Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier urmează să fie stabilite” ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Este important să reamintim tuturor șoferilor să păstreze o distanță corespunzătoare față de vehiculul din fața lor pentru a evita astfel de incidente neplăcute și, mai ales, pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Articolul precedentCând avem nevoie nu doar de câini, dar și de porumbei…
Articolul următorFosta echipă a lui Vitalie Damașcan, Sepsi, dorește să-l transfere pentru 1.000.000 de euro, iar Gigi Becali este dispus să ofere doar 500.000
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.