A fost publicată lista celor mai buni elevi și profesori din raionul Soroca, aceștia urmează să fie premiați

0
6303
Fotografie simbol
Fotografie simbol

În Registrul Actelor Publice Locale a fost publicată lista elevilor și profesorilor din raionul Soroca, ce urmează să fie premiați pentru performanțe deosebite în anul de studii 2022-2023. Este vorba de 322 de elevi și 168 de profesori din raionul Soroca. 

Informația se regăsește în decizia adoptată de Consiliul Raional Soroca la ultima ședință. Scopul proiectului este de a încuraja și de a motiva atât elevii, cât și cadrele didactice să-și dezvolte potențialul și să atingă performanțe remarcabile la nivel regional. Elevii (și cadrele didactice care îi învață) au obținut locuri premiante în competițiile școlare și științifice desfășurate pe parcursul ultimului an de studii. Fondurile alocate pentru aceste premii sunt în valoare totală de 179.300 de lei. Din această sumă, 89.650 de lei sunt destinate premiilor elevilor, aceeași sumă va fi alocată premiilor cadrelor didactice. 

File name : Elevi-premiati.pdf

×

Articolul precedentO lunetă Hatsan, pistoale, țigări și droguri, ridicate după mai multe descinderi la Drochia
Articolul următorLa 20 de ani de la pierderea fiului, nu trece o zi fără să-l plângă de dor / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.