A decedat sau nu medicul Valeriu Crivoi de COVID-19? Ministerul Sănătății zice – ba, certificatul de deces – da.

0
6197

În această săptămână ne-a părăsit alt medic respectat de pacienți și colegi – Valeriu Crivoi, obstetrician-ginecolog, care activa în cadrul Spitalului Raional Soroca. Deși mulți dintre colegii de breaslă sunt convinși că acesta a fost răpus de COVID-19, autoritățile resping acest lucru. 

„Valeriu Crivoi a fost testat pozitiv la COVID-19 pe data de 5 aprilie, s-a tratat de COVID-19, cu trei teste negative, pe data de 2 mai și respectiv pe 4 mai și pe 22 mai. Medicul a decedat de pneumoscleroză generalizată (hepatizare pulmonară). A fost internat la SCR, terapie intensivă (Non-Covid)” a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătăţii, Muncii și Protecției Sociale, Cristina Stratulat pentru Unimedia.

Între timp în certificatul de deces al medicului este scris negru pe alb că maladia principală care a declanșat cauza directă a decesului este COVID-19 confirmat. Deci noi pe cine să credem?

Articolul precedentVIDEO: Zeci de bolarzi stradali vor fi instalați în municipiul Soroca
Articolul următorGALERIE FOTO: Cum arată interiorul pivniței cercetate și ce au descoperit în ea arheologii?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.