Amenzi de 306.000 lei au fost aplicate sorocenilor care nu au respectat măsurile sanitare anti-covid

0
637

Amenzi de zeci de mii de lei în raioanele aflate sub cod roşu de alertă epidemiologică. Oamenii legii spun că cele mai multe procese verbale au fost întocmite cetăţenilor care nu purtau măşti de protecţie sau celor care nu s-au conformat cerinţelor poliţiei.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate în raioanele Soroca și Cahul, unde rata de vaccinare nu ajunge nici la 20%, transmite Publika.md.

Ultima hotărâre a Comisiei Naţionale de Sănătate Publică a fost instituită la 17 iulie şi până astăzi angajaţii Inspectoratului de Poliţie Soroca au întocmit 147 de procese verbale pe numele persoanelor care nu au respectat măsurile sanitare anti-covid. Suma totală a amenzilor aplicate este 306 mii de lei”,  a spus  ofiţerul de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă.

SURSA: publika.md


Articolul precedentTrei echipe de fotbal sorocene vor participa în Campionatul Republicii Moldova, Divizia B
Articolul următorZeci de soroceni se tratează de COVID la Spitalul din Bălți. Vezi dacă se redeschide Secția COVID la SR din Soroca.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.