„CUPA SATULUI” la baschet a fost câștigată de sportivii din Rudi

0
75

Baschet

 Pentru prima dată în istoria sportivă a raionului Soroca a avut loc un turnir la baschet dotat cu „CUPA SATELOR”, competiție la care au participat sportivi din 6 localități ale raionului Soroca: Rudi, Racovăț, Vădeni, Căinarii Vechi, Cosăuți și Iorjnița (apropo, comuna Cosăuți a participat cu două echipe, grație străduințelor primarului Mihai Gâtlan).

Echipele au fost împărțite în două subgrupe, a câte trei formații… În semifinale s-au întâlnit echipele din Iorjnița-Căinarii Vechi (scor 46:24) și Rudi-Vădeni (scor 30:15). Astfel, pentru locul III s-au confruntat echipele din Căinarii Vechi-Vădeni (scor 24:20), iar în meciul decisiv echipa satului Rudi a învins reprezentanta satului Iorjnița, scor 41:26.

Astfel, Cupa Satului a fost câștigată de baschetbaliștii antrenați de Vitalie Voinițchi (foto, în medalion). Competiția a fost organizată de Consiliul raional Soroca, în colaborare cu Federația de baschet a raionului Soroca și cu sprijinul Federației moldovenești de baschet. Să mai menționăm și faptul că pentru toate echipele competitoare Cupa și câte o minge de firmă au fost înmânate de președintele Federației de baschet a Republicii Moldova, Alexandru Abramciuc. (Dan AOLEI)

  P.S. Sâmbătă, 29 mai, pe terenul de baschet al stadionului municipal din Soroca va avea loc un turnir la stript-boll, cu participarea echipelor din Bălți, Râșcani și Soroca…


Articolul precedentDoar un singur caz de infectare confirmat astăzi, în raionul Soroca
Articolul următorÎncă opt cupluri din municipiul Soroca au ajuns la Nunta de aur
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.