Carantina/Izolare nu scutesc absolvenții clasei a IX de examene

0
19

   După cum precizează Ministerul Educației, pentru absolvenții clasei a IX-a, care în ziua probei de examen vor fi în carantină sau izolare din motive de sănătate, se va organiza o sesiune specială, în zilele de 23,25 și 28 iunie. 

De altfel, examenele de absolvire a Gimnaziului vor avea loc în perioada 3-14 iunie. Testele pentru probele de la examenele naționale de absolvire a gimnaziului vor fi transmise electronic instituțiilor de învățământ în fiecare zi de examen cu 30 de minute înainte de începerea acestora. Fiecare instituție de învățământ va asigura tiparul necesar de teste conform numărului de elevi prezenți în ziua respectivă. Și încă ceva: pentru elevii care în ziua examenului se vor afla în carantină/izolare se va organiza o sesiune specială.

 


Articolul precedentPe piața valutară, ca în leagăn: astăzi deja leul se întărește în raport cu valutele de referință
Articolul următorMaia Sandu a făcut ceea ce părea imposibil: l-a aruncat pe Voronin în brațele lui Dodon
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.