Luni vom avea ninsori slabe

0
66

Precipitații sub formă de ninsori slabe vor cădea pe teritoriul Republicii Moldova luni, 11 ianuarie, a anunțat Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Ala Bârfă, sinoptician în Direcția prognoze meteo din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, a specificat pentru IPN că luni la nordul republicii temperaturile vor oscila între -2 și -6 grade. La centru vor fi de la +1 până la -3 grade, iar în sudul țării valorile termice ale aerului vor oscila între +3 și -1. Aceleași temperaturi se vor înregistra duminică, 10 ianuarie.

Potrivit sinopticianului, temperaturile scăzute din ultimele zile corespund normelor pentru perioada rece a anului și nu ar fi vorba despre o răcire bruscă a vremii. Cea mai geroasă zi de 9 ianuarie a fost cea din anul 1935, când afară erau -29,8 grade, iar cea mai călduroasă zi de 9 ianuarie a fost cea din anul 2005, când termometrele arătau +12,8 grade Celsius. (SURSA: ipn)


Articolul precedentO femeie de 64 ani a căzut de la balconul etajului 5 a unui bloc de locuit din Soroca
Articolul următorCetățenii RM vor sunt incluși în „lista roșie”, la intrarea în România. Cu unele excepții.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.