Asociația Presei Independente (API) anunță cu mare tristețe despre decesul la vârsta de 68 de ani, după o boală necruțătoare, a domnului Nicolae Sanduleac, fost director al ziarului ”Unghiul” din municipiul Ungheni.

  Nicolae Sanduleac a făcut parte din echipa care a fondat ziarul independent „Unghiul” în anul 1997, la scurt timp a devenit director al acestei publicații, pe care a condus-o până în anul 2019. A fost unul dintre cei mai buni manageri de presă din Republica Moldova, premiat în repetate rânduri ca cel mai bun manager al ziarelor membre API. Sub conducerea sa, ziarul a devenit lider de piață în regiune, având cel mai mare tiraj din presa locală din R. Moldova. A fost un om cu demnitate, lider recunoscut, manager înțelept, devotat până la sacrificiu ziarului, un tată și bunic grijuliu și iubitor.

  API transmite sincere condoleanțe membrilor familiei și apropiaților răvășiți de durere, suntem alături de colegii jurnaliști de la redacția ziarului ”Unghiul”.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.


Articolul precedentIn memoriam: Gheorghe Motricală
Articolul următor(FOTO/VIDEO) Femeia de la sat din Moldova. Între egalitate și realitate
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.