Falsificare? Un primar din raionul Soroca afirmă că nu a semnat declarația PD, iar altul se află peste hotare.

0
2068

Primarul comunei Iarova, Ion Chiriac, contactat telefonic de noi, afirmă că nu a semnat declarația publicată de Partidul Democrat, pentru susținerea Guvernului Filip. Edilul a aflat întâmplător despre faptul că numele său figurează în lista primarilor din raionul Sooca care susțin declarația PD. Ion Chiriac a menționat că are o opinie contrarie și că nu ar fi semnat acest document, dacă ar fi fost întrebat.  

Menționăm totodată că nici primarul comunei Tătărăuca Veche din raionul Soroca, Liviu Raischi, nu se află în Republica Moldova din luna mai, fiind în concediu, acest lucru l-a confirmat și secretarul consiliului local.

Ghenadie Muntean, președintele OT Soroca a Partidului Democrat ne-a declarat că va verifica aceste fapte la cei care au colectat semnăturile și va reveni cu o reacție.

Amintim că mai mulți primari ar fi semnat declarația pentru susținerea PD.

Majoritatea primarilor din raionul Soroca au semnat o declarație prin care susţin Guvernul Filip


Articolul precedentCod galben de caniculă. Aflați ce temperaturi se așteaptă în zilele următoare
Articolul următorPădurile din Republica Moldova vor fi inventariate
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.