LIVE TEXT: Noul președinte al raionului a fost ales! (FOTO/VIDEO)

1
51

14:26 A fost votat bugetul pentru anul 2017 în lectura a doua.

14:13 Mihai Mâțu a fost repus în funcția de șef al Spitalului raional Soroca.

13:19 În prima lectură a fost votat bugetul pentru anul 2017.

12:01 A fost aprobat tariful lunar pentru chiria locuințelor, acesta fiind de 7,49 lei lunar pentru un metru pătrat. În medie, 490 de lei pentru un apartament cu două odăi și 624 de lei pentru unul cu trei odăi.

11:55 Consilierii raionali au votat lista beneficiarilor de locuințe sociale.

Membrii fracțiunii PLDM au părăsit sala de ședințe.

Ghenadie Muntean a fost ales președintele raionului Soroca, în aceste momente, cu 17 voturi în favoarea sa, în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului raional. În această ședință candidatura sa a fost înaintată de către consilierul Victor Guțu, fracțiunea PD.

Noul președinte de raion, Ghenadie Muntean
Noul președinte al raionului Soroca, Ghenadie Muntean

Vă reamintim că astăzi consilierii raionali continuă ședința abandonată la 8 decembrie.

Vezi ce s-a discutat în cadrul ședinței precedente AICI.


Articolul precedentAstăzi ar putea fi ales un nou președinte al raionului
Articolul următorAflă cine va primi locuinţe sociale în Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. D. Mitu, este un medic, excelent .Dar, sa vorbesti e usor, mai greu, e sa fii la nivel .Eu sincer, ma bucur, ca acest profesionis,t a ajuns acolo, unde el poate sa se manifeste, din plin. Sorocenii, sunt in asteptarea unor schimbari, in Medicina.Vrem un comportament adecvat ,vrem respect, fata de parintii nostri si toti batrinii, din aceasta regiune.Vrem, copii nostri, sa fie tratati cu iubire.Tema batrinilor, este foarte dureroasa, in Republica Moldova .Demonstra-ti profesionalizm ,depuneti maxim efort, in usurarea vietii ,acestor oameni si asa batuti de soarta ,dati-le o sansa, la viata fara dureri si VA asigur, ca respectul , va va fi garantat.Consider, profesia de medic ,………. o profesie nobila si mult mai importanta, decit o functie politica.FELICITARILE MELE!!!!! SI VA DORESC MULT SUCCES!!!!!…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.