Tinerii soroceni au luat locuri de frunte la «Liga 2016» (FOTO)

0
105

O tânără soroceancă, Cristina Cucer, a luat primul loc la concursul Liga 2016, ediția XVI-a, care se desfășoară tradițional în această perioadă la Bălți și este organizat de către Liga de Dans din Moldova.

Cristina a luat locul de frunte pentru categoria juniori solo în cadrul campionatului. “A fost o competiție destul de dificilă, la care au participat peste 1000 de concurenți din diferite regiuni ale țării, inclusiv și din Ucraina”, ne transmite eleva clasei a XII-a la Liceul “C. Stere” care începând cu anul trecut învață la Universitatea de dansuri de gală din mun. Bălți. Pasionată de dansuri sportive, tânăra îmbină armonios studiile și antrenamentele, care au loc de două ori pe săptămână.

Cristina dansează de 8 ani și de 3 ani în cadrul Clubului “Prestige Dance”

Antrenoarea Clubului de dans «Prestige Dance», Oxana Vrancean, din care face parte și Cristina, ne-a spus că în acest an competiția a fost una mai specială, dat fiind faptul că Liga a împlinit 15 ani de la înființare. “De la Soroca s-au înscris în concurs două colective. Din cadrul clubului nostru au participat 60 de copii. În prima zi au evoluat începătorii și cei mai avansați, iar în următoarea zi au concurat sportivii cu un nivel mai înalt de pregătire și au fost premiați finaliștii. Pentru acest concurs ne-am pregătit mult timp”.

oxana-vrancean-3
Clubul de dans “Prestige Dance”, antrenor Oxana Vrâncean

Al doilea club de dans din Soroca care a participat de asemenea în cadrul competiției de dansuri de gală este „Anig Dance”. Aceasta a durat două zile, în perioada 3-4 decembrie.

Câte premii au luat copiii și tinerii din Soroca, participanți la competiție, aflați în ediția de vineri, 9 decembrie, a ziarului “Observatorul de Nord”!


Articolul precedentMETEO: Iarna își intră în drepturi
Articolul următorCinema la Palatul de Cultură, în ajun de sărbători (VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.