Sergiu Gânga: Toți au probleme, dar problemele cu care se confruntă Uniunea Europeană nu sunt comparabile cu cele ale Rusiei

0
47

HAI CU NOI ÎN EUROPA!

  Au rămas zile numărate până când cetățenii Republicii Moldova vor trebui să se exprime, în cadrul unui Referendum constituțional, cu privire la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană… Redacția ziarului Observatorul de Nord invită, în continuare, sorocenii să se expună la această temă și să cheme populația de a participa la acest exercițiu democratic.

  Invitatul emisiunii „Observatorul” de astăzi este domnul Sergiu GÂNGA, profesor de informatică la Liceul Teoretic „Constantin Stere” din Soroca. Acesta a menționat că, după aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, visele celor care își doresc refacerea URSS vor fi spulberate definitiv… De altfel, domnul Gânga a recunoscut că, probleme au toți, inclusiv Uniunea Europeană, dar problemele cu care se confruntă UE sunt incomparabile cu cele ale Rusiei de astăzi.

  Mai jos vă propunem să vizionați emisiunea „Observatorul”.

  


Articolul precedentAcces la apă potabilă pentru satele Miciurin și Birarovca
Articolul următorFactura lui Vlad Plahotniuc. Despăgubiri uriașe pentru fostul deputat, Iurie Bolboceanu
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.