Tendințe pentru toamna 2024: Cele mai râvnite genți

0
66

Gențile care stabilesc trendurile toamnei 2024 nu sunt neapărat inovatoare. Mai jos prezentăm raportul exclusiv Marie Claire despre cele mai notabile tendințe de genți ale toamnei 2024, observate pe podiumurile de modă și deja disponibile în vânzare.

Catifeaua Somptuoasă

Gențile din catifea maro: Surpriză! Catifeaua este din nou un material de top pentru gențile toamnei 2024—așa cum se întâmplă în fiecare sezon de toamnă. Gențile din catifea în nuanțe de caramel, cappuccino și maro-ciocolată de la Isabel Marant, Altuzarra și Miu Miu sunt cu adevărat remarcabile în acest sezon.

Roșu Intens

De la roșu cireșe, la merlot și stacojiu—designerii rămân fascinați de această culoare aprinsă. Ca trend de culoare pentru toamna 2024, nuanțele vibrante oferă genților o personalitate aparte.

Gențile-brățară

Trendul genților-brățară pentru toamna 2024: Accesoriile hibride, cu lanțuri cu logo, inele aurii și curele clip-on au dominat podiumurile. Gențile-brățară au oferit un nou sens conceptului de „mâini libere”. Prada a atașat gențile la curele mini care se poziționează la cot, oferind o soluție inovatoare și un stil nonconformist. Alte case de modă, precum Ulla Johnson și Chanel, au optat pentru inele supradimensionate ca mânere sau brățări clasice de lanț, oferind genților un aer de bijuterie statement.

Gențile din Denim

Trendurile denim ale toamnei 2024 s-au dovedit a fi printre cele mai prolifice și diversificate ale anului. Fascinația pentru fustele din denim în stilul anilor ’90 și pantalonii croiți din denim s-a extins și în domeniul accesoriilor, cu o gamă variată de genți durabile din acest material.

Accesoriile Jucăușe

Trendul brelocurilor a fost vizibil pe podiumurile din New York, Londra, Milano și Paris, ilustrând dorința designerilor de a experimenta cu detalii jucăușe. Unele branduri au ales elemente mai kitsch în timp ce altele au ales o abordare mai sofisticată, folosind talismane din piele și brelocuri metalice elegante.

Gențile Plușate

Gențile plușate de pe podiumurile de toamnă au creat un efect neașteptat, adăugând o notă aparte de stil. Clutch-urile pufoase aduc o atmosferă de căldură și confort.

Toamna 2024 aduce, așadar, o varietate de trenduri care transformă accesoriile în adevărate declarații de stil.

sursa:https://www.marieclaire.com/


Articolul precedentPovestea din spatele ciocolatei cu fistic din Dubai. Cine a inventat-o, de la o poftă în sarcină la senzație virală pe internet
Articolul următorEFA: șase din șase, 18 din 18, 33-2!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.