Tânăr de 24 de ani din Soroca, acuzat de furt de jumătate de milion de lei

0
170

Un bărbat de 24 de ani din Soroca a fost reținut pentru 30 de zile, fiind acuzat de furt. Se presupune că acesta a sustras 500.000 de lei dintr-un hotel din municipiul Chișinău, scrie Telegraph.md.

Poliția a fost alertată de un bărbat de 47 de ani, originar din Ucraina, care a raportat furtul unei sume mari de bani.

Ofițerii de la Inspectoratul de Poliție Centru au descoperit că suspectul a făcut cunoștință cu victima și, sub pretextul de a-l ajuta cu documentele, au închiriat împreună o cameră de hotel. Ulterior, suspectul a profitat de neatenția victimei, i-a furat banii și a dispărut într-o direcție necunoscută.

Suspectul a fost identificat și reținut. În urma perchezițiilor la domiciliul său din Soroca și în apartamentul închiriat în Chișinău, a fost găsită o parte din suma furată. Acesta nu este la prima abatere, având antecedente penale pentru escrocherie.

Acum este cercetat penal pentru „Furt”, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.


Articolul precedentEfim Agachi a fost desemnat Președinte al Organizației Raionale a Partidului “Viitorul Moldovei” din Soroca
Articolul următorHoroscopul zilei de marți, 9 iulie 2024: Berbecul va fi ghidat de ideea: “De ce să încerce să descurce un nod, dacă îl poate tăia”, află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.