Doi soroceni, Marcel Reșitca și Ion Borș, au devenit campioni ai Republicii Moldova la fotbal

0
254

Datorită victoriei formației „Zimbru” în confruntarea cu FC Sheriff, (a doua din ultimele trei meciuri oficiale!) care „confiscase” titlul de campion a Republicii Moldova, marea sărbătoare a venit la Hâncești. Chiar dacă fotbaliștii de la Petrocub nu au putut învinge la Orhei (1-1), „mâna de ajutor” a venit din partea echipei din strada Butucului, unde antrenor este fostul antrenor al hânceștenilor, Lilian Popescu.

De altfel, în componența echipei campioane sunt și doi soroceni – antrenorul secund, Marcel Reșitca (FOTO: împreună cu Lilian Popescu), și unul din cei mai promițători jucători ai noului val, Ion Borș (FOTO: cu numărul 6 pe tricou), care și-au adus aportul la acest succes incontestabil… Și încă ceva. Cele două echipe, care au mai tăiat din aripile tiraspolenilor, FC Zimbru și Petrocub, se vor întâlni, peste câteva zile, în finala Cupei Republicii Moldova. Adică, or Petrocub gace eventul, ori „zimbrii” vor câștiga un trofeu, după mai mulți ani de „secetă”

 

 

 


Articolul precedentO zi alături de asistentele medicale din Spitalul Raional Soroca ”A.Prisacari” / VIDEO
Articolul următorUnul dintre cei mai cunoscuți duhovnici ai Moldovei ar putea fi canonizat în 2025
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.