Teatrul “Veniamin Apostol” și Liceul Teoretic “Petru Rareș” au pus la cale o Minune / VIDEO

0
226

Atunci când fiecare face ce-i mai bun la locul său, e frumos, dar când oamenii se unesc, apar minunile. „Minunea ești chiar tu” este un spectacol născut din unirea celor care făuresc frumosul – Teatrul “Veniamin Apostol” și a celor care cultivă spirite – Liceul Teoretic “Petru Rareș”.

Petre Popa, Directorul Teatrului “Veniamin Apostol” și Cristina Prisacari-Ilieș, directoarea Liceului Teoretic “Petru Rareș”, au pus la cale crearea Cercului “Teatrul Poetic” cu actori începători, majoritatea fiind de la această instituție de învățământ. Și una este a crea, dar cu totul alta a menține, a dezvolta, a continua cele începute.

Timp de mai bine de o lună junii actori au jucat spectacolul „Minunea ești chiar tu” în fața elevilor și profesorilor de la instituțiile de învățământ din municipiul Soroca, dar și din satele Volovița, Cosăuți, Hristici, Zastânca, Șolcani, Pîrlița, Șeptelici și Bădiceni.

 


Articolul precedentDuminică, 14 aprilie, la Visoca va avea loc un turneu de fotbal printre echipele de copii, dotat cu Cupa „Basarabia”
Articolul următorA existat oare un haiduc pe nume Bechir?
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.