Vitalie Suveica – stomatologul născut de Ziua Internaţională a Stomatologului / VIDEO

0
1242

Vitalie Suveica activează în domeniul stomatologiei de peste patru decenii. El nu a visat de mic la această profesie, cum o fac alți copii, dar întâmplarea a făcut să aleagă anume Facultatea de Stomatologie.

Și chiar dacă nu a ales conștient stomatologia, se pare că anume stomatologia l-a ales pe el, mai ales că s-a născut de sărbătoarea Sfintei Apollonia, păzitoarea celor cu durere de dinți și a stomatologilor, care mai târziu a devenit Ziua Internaţională a Stomatologului.

A lucrat mai întâi la Cantemir, apoi la Dondușeni, iar în ultimele două decenii s-a stabilit la Soroca. Cu toate că profesia de stomatolog este una complexă, lui Vitalie Suveica îi place ceea ce face și s-a regăsit în acest domeniu.

De-a lungul anilor, nu doar a tratat dinți, dar chiar a și primit o naștere. Dacă ar fi să o ia de la capăt, tot stomatologia probabil ar alege, chiar dacă, între noi fie vorba, mai are și alte talente ascunse.


Articolul precedentNavigând prin oferte: Care dintre Linella, Local și Fourchette oferă cele mai avantajoase prețuri în Soroca?
Articolul următorAlocații majorate cu 250 de lei  pentru 570 de persoane, de la 1 martrie 2024
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.