Ședința Consiliului raional Soroca: 18 întrebări din ordinea de zi au fost excluse, cu excepția punctului 6.9. Astfel, problemele legate cu corelarea bugetului au fost rezolvate

0
364

După mai multe tentative eșuate, astăzi a avut loc ședința Consiliului raional Soroca și, respectiv, a fost scoasă de la ordinea zilei corelarea bugetului și rezolvate problemele legate de bani, inclusiv salarizarea angajaților din sfera socială.

Astfel, după ce a fost votată ordinea de zi, consilerul Victor Ciuvaga a declarat că este mandatat de alți 17 colegi să vină cu un amendament, care prevede excluderea din ordinea de zi a 18 din cele 19 chestiuni incluse în ordinea de zi. Cu votul „pro” a 11 consilieri și 6 voturi „contra”, amendamentul a fost aprobat. Respectiv, au fost puse în discuție  problemele legate de corelarea bugetului și altele legate de alocarea banilor.


Articolul precedentPersonalitatea în funcţie de ziua de naştere: prin ce se caracterizează oamenii născuți pe data de 1 a lunii
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Suntem cu ochii pe voi
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.