A spălat rufele cu șampon pentru bebeluși iar rezultatul a fost incredibil

0
291

Combinația de apă, grăsimi, proteine și sare din transpirație, precum și aditivii deodoranților, cum ar fi aluminiul și zirconiul, și uleiurile corporale, toate contribuie la apariția petelor de transpirație. Aceste molecule se acumulează și se încorporează, în cele din urmă, în țesătura fibrelor de îmbrăcăminte, ducând la acele pete galbene inestetice.

Din fericire, există anumite soluții salvatoare care te ajută să scapi de aceste urme de transpirație. Iar un exemplu este șamponul pentru bebeluși, ieftin și foarte practic.

Cum trebuie să procedezi

Ei bine, pentru a scăpa de aceste pete, pur și simplu aplică șampon pentru bebeluși în zonele de pe hainele tale unde sunt cele mai evidente și lasă să se absoarbă timp de aproximativ o jumătate de oră.

După ce au trecut acele 30 de minute, pune-le în mașina de spălat ca de obicei și programează un ciclu de spălare. La final, după ce ele sunt uscate, nu ar trebui să mai fie pete de transpirație la vedere.

Deoarece șamponul pentru bebeluși este un produs foarte delicat, nu ar trebui să afecteze culoarea țesăturilor. Cu toate acestea, este indicat să faci mai întâi un test pe un articol de îmbrăcăminte vechi sau pe o zonă mică pentru a vedea dacă nu reacționeză urât.

Altă utilizare a șamponului

În linii mari, produsul pentru bebeluși funcționează bine atunci când vine vorba de îndepărtarea petelor de transpirație datorită formulei delicate și a lipsei de agenți spumanți, dar și grație faptului că nu are, de regulă, parfum. Așadar, chiar dacă nu ai un copil, merită întotdeauna să ai în casă o sticlă de șampon de acest fel.

Ba mai mult, ingredientele din produs acționează bine și asupra celor de grăsime. Ai nevoie de un burete curat, peste care să pui puțin șampon și să freci petele de grăsime. S-ar putea să dureze puțin, dar acestea ar trebui să dispară.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentCoada verde și pata galbenă: secretele alegerii celor mai dulci pepeni verzi
Articolul următorFC Florești va juca, în sezonul care vine, la Bender, dar planifică să revină acasă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.