Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei un pahar de suc de roșii timp de 2 săptămâni. Schimbările care au loc

0
230

Sucul de roșii are o serie întreagă de efecte benefice asupra organismului uman, se consideră că joacă un rol important în procesul de detoxifiere. Mai mult, un singur pahar conține 70% din necesarul zilnic de vitamina C recomandat de specialiști.

Rezultatele se văd și se simt după două săptămâni

Stimulează și digestia, de aceea este recomandat mai ales în timpul perioadelor în care ținem dietă, asigurând, cu un aport caloric redus, nutrienți necesari bunei funcționări a organismului. Îndepărtează senzația de foame, alungă constipația. Dacă vei bea câte un pahar de suc de roșii zilnic, vei observa rezultatele, mai ales pe cântar, în doar două săptămâni. Calciul și magneziul din compoziția roșiilor joacă un rol important în sănătatea oaselor, ajutând la asimilarea fierului. În aceste condiții, este recomandat mai ales femeilor. Pe lista beneficiilor apar și cele asupra ochilor. Vitamina A, luteina și zeaxantină protejează retina, prevenind astfel afecțiunile oculare.

Vara, una dintre cele mai importante efecte este protecția pe care o oferă pielii împotriva razelor de soare foarte puternice. Toarnă suc de roșii într-un pahar, adaugă sare și puțin busuioc și vei obține o băutură delicioasă, răcoritoare și sănătoasă.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentSalată orientală, rețetă simplă de post
Articolul următorCe să presari pe pământ ca lalelele din grădină să înflorească toată primăvara
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.