Astăzi la Soroca este lansat un concurs de desene și fotografii, aveți două săptămâni pentru a participa și câștiga!

0
449
Foto: Juliane Liebermann on unsplash.com/photos/

Colegiul ,,Mihai Eminescu” din Soroca în parteneriat cu AO Reţeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal din Republica Moldova (Y-PEER Moldova) cu susținerea International Rescue Committee (IRC) organizează pentru elevii din mun.Soroca un concurs de desen și fotografie cu genericul Eu și emoțiile mele”/ „Eu în spațiul sigur”.

Scopul concursului este de a cerceta percepțiile copiilor/tinerilor asupra propriilor emoții/sentimente, precum și viziunile acestora cu privire la sintagma „Eu în spațiul sigur”. Concursul se va desfășura în perioada 1 martie – 15 martie 2023 și va avea două categorii/secțiuni:

  • Secțiunea desen
  • Secțiunea fotografii

CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CONCURS
Lucrările trebuie să corespundă temei concursului și următoarelor condiții:

Secțiunea desenEu și emoțiile mele”, pot participa copii localnici/refugiați cu vârsta cuprinsă între 8-11 ani. Eşti elev şi percepi lumea în culori? Îmbină cromatica imaginilor cu fantezia ta debordantă într-un desen, o pictură sau un colaj, în care vei reda momente care descriu un mediu sigur pentru tine personal, axat pe exteriorizarea emoțiilor atunci când te simți în siguranță. Desenele vor fi realizate într-o manieră individuală şi originală, pe un suport de hârtie sau pânză, format A4 sau A3. Ai liberă alegere ce tehnică să aplici: creion, cariocă, acuarelă, goaşă etc.

Secțiunea fotografii„Eu în spațiul sigur”, pot participa tinerii localnici/refugiați cu vârsta cuprinsă între 12 – 17 ani). Ești pasionat de fotografie?  Surprinde imagini care ar descrie emoțiile pozitive într-un mediu sigur. Ce înseamnă pentru tine mediu sigur, ființe, locații, emoții. Expediază în format jpg, însoțind fotografia de un rezumat scurt despre imagine.

Depunerea dosarelor
Participanții vor transmite lucrările pe adresa electronică: concursconcurs8@gmail.com
Lucrările vor fi însoțite de o scurtă notă cu următoarele informații:

  • titlul creației
  • numele și prenumele autorului/autoarei
  • instituția de învățământ
  • clasa
  • un număr de telefon și o adresă e-mail de contact

Data – limită de prezentare a dosarelor: 15 martie 2023, ora 15.00

Totalizarea rezultatelor concursului va avea loc la începutul lunii aprilie 2023, iar rezultatele vor fi anauțate – la 01  aprilie 2023. Autorii celor mai bune lucrări de la fiecare categorie de concurs vor primi de la Y-PEER Moldova premii – tricouri/agende/căni/hanorace.


Articolul precedentEducația financiară în școli: a fi sau a nu fi? / VIDEO
Articolul următorMETEO: început de primăvară cu temperaturi specifice acestei perioade, cuprinse între -7…+4°Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.