Cine este soroceanul cu pseudonimul August Black, ce și-a lansat recent prima carte? / VIDEO

0
2546

Liviu Gornea, este un tânăr originar din Soroca, ce a decis să devină scriitor. Și nu unul oarecare, ci unul bun, fiind inspirat de o carte scrisă de Stace Kramer. S-a pus pe lucru, iar când manuscrisul era gata, l-a trimis pe la edituri. Și fiindcă a dorit să dea un pic de mister scrierilor sale, și-a luat și un pseudonim pe măsură – August Black.

De fapt, pe Liviu îl caracterizează creativitatea, iar aceasta l-a ajutat în activitățile în care s-a tot implicat de-a lungul timpului, atât la Colegiul “Mihai Eminescu” din Soroca, unde a învățat în ultimii ani, cât și în voluntariatul de la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Dar pasiunea sa, față de frumos, o are de mic.

Între timp s-a apucat să scrie volumul doi al cărții, iar fiindcă pentru a-și îndeplini scopurile literare are nevoie și de investiții, a plecat în Germania, să muncească la fel ca mulți dintre conaționalii noștri. Cu toate că este departe de casă, Liviu nu uită de unde a plecat, și mai ales care este drumul său, pe care vrea să meargă în continuare pentru a-și atinge scopul.

*-*-*

Știti oare voi cum e să te îndragostesti de cel mai mare dușman al tău?
“Cum e să-i săruți buzele îmbătătoare, atunci când rațiunea îți șoptește să fugi cât mai departe din ghearele lui? Cum e să-i mângâi gâtul firav, visând să-l strângi cu degetele cât de tare poți și să-l lași să suspine fără aer?

„Toxic” este o un roman psihologic care ne descrie istoria a doi tineri ce trăiesc două destine total opuse, dar care se leagă prin sentimentele de Dragoste și Ură.

Zayn este un băiat visător și un filosof din născare, care se află în continua căutare a sensului existenței, îndeplinind, totodată, o muncă murdară pentru atingerea scopurilor proprii și bunăstarea fratelui mai mic. Nicole este o fată seducătoare, care știe perfect cum să primească tot ce dorește de la viață, întrecând toate limitele în dorința ei de a atrage atenția părinților prea preocupați de viețile proprii.

S-ar fi părut că cei doi trăiesc în două lumi total diferite, însă destinul decide altfel. Și în momentul când Zayn vede în această tânără sensul vieții sale, Nicole vede în față doar pe cel mai mare dușman al său, persoana care i-a ruinat viața, care i-a furat tot ce avea mai scump pe lume, începând un joc periculos pentru a ajunge la adevăr”.


Articolul precedentO, brad frumos! Vezi cum arată bradul de la Soroca, în comparații cu „confrații” lui din alte orașe / INFOGRAFIC/
Articolul următorDe la 1 ianuarie 2023 va începe o nouă etapă de reexaminare a pensiilor
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.