Astăzi a apărut un nou număr al Observatorului de Nord. Citește-l și află ce te interesează

0
67

Astăzi a apărut Observatorul de Nord cu nr.46
În sumar:

*„Valeriu Bordian: ”Situația cu COVID-19 la Spitalul din Soroca este grea, dar nu dramatică” – material semnat de vice directorul Spitalului raional din Soroca, despre situația la zi la capitolul „pandemie”.

*Stadionul din Soroca: PROBLEME CAMUFLATE DE UN AMBALAJ FRUMOS (II) – continuarea temei stării dezastruoase de la stadionul municipal, de data aceasta despre opiniile societății civile la acest subiect.

*„Cum se numește statul care dă prioritate interlopilor în fața partenerului strategic” – Tableta de vineri de Victor Cobăsneanu.

*În raionul Soroca, Programul ”Drumuri Bune pentru Moldova 2020” s-a încheiat în totalitate” – un material despre implementarea proiectului guvernamental

*Țuțora (Partea I) – un material la rubrica „Anul Stanislaw Zolkiewski în Polonia”, un material la semnat de Valentina și Nicolae Bulat de la Muzeul din Soroca.

*SRL „Vimpex‑SV” va construi turnul de apă de la Dărcăuți” – un articol despre rezultatele licitației cu privire la construcția unui Turn de apă în satul Dărcăuți.

*Marin RUSSU: „În sezonul acesta, am evoluat mult sub posibilitățile și dorințele noastre. Au fost și vremuri mai bune” – un interviu cu Marin Russu, antrenorul echipei de fotbal Inter (Soroca)

*Mihail OJOG: ”Lucrările de demontare a țevilor subterane de la Țekinovca sunt legale”, un material de problemă, despre înstrăinarea unor țevi proprietate a Regiei Apă Canal Soroca.

*”Două prietene pe viață — Daniela Spânu și… Cartea”, un articol semnat de șefa Bibliotecii pentru Copii „Steliana Grama”.

*”Dificultățile reintegrării în societate a unei liceene care s-a tratat de COVID-19” – un material semnat de Irina Odobescu, despre drepturile copiilor.

*UMOR PE TIMPUL PANDEMIEI, de epigramistul Mihai Sălcuțan de la Buzău, versuri de Rodica Cuțescu, bancuri, SUDOCU, Programe TV, HOROSCOP.

*„Nimereuca de ieri și de azi”, un material despre istoria satului Nimereuca.

*„Totul începe de la sol. Viața pe Terra ar fi fost imposibilă fără sol”, articol din activitatea Ao „Teragronord” din Soroca

*„Poluarea mediului distruge”, un material despre starea dezastruoasă ecologică înregistrată în municipiul Soroca

*„Cum arată Soroca, satul cu un singur drum?, un material despre un sat de lângă Bălți, care poartă numele…Soroca, semnat de Vadim Șterbate.

*„40 de nominalizări pentru trofeul „Alexandra Grajdan”, din activitatea Asociației Obștești „Demos”.

LECTURĂ PLĂCUTĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.