Maraton foto: Vezi primele gustoșenii #LaBorcan și participă la maraton

0
169
Colaj foto: Inga Tapalaga/ OdN

Primele gustoșenii #LaBorcan au ajuns la noi. Te invităm să le vezi, să afli rețetele AICI, dar și să ne împărtășești imagini cu ce ai pus tu bunișor #LaBorcan!

Amintim că Observatorul e Nord a lansat MARATONUL FOTO cu genericul #LaBorcan, inspirat din sezonul pregătirilor pentru iarnă cu gustoșenii prin borcane.

 

Care este scopul maratonului?

  • Să împărtășim fotografii cu borcanele de gustoșenii pregătite pentru a fi păstrate în beci/cămară pentru iarnă;
  • Să facem schimb de opinii și/sau rețete;
  • Să ne inspirăm reciproc la pregătirea deliciilor culinare.

 

Cum participi?

  • Publică ÎN COMENTARII LA POSTAREA noastră pe pagina de Facebook  imagini cu conservele pentru iarnă pe care le-ai pregătit tu sau familia ta;
  • Scrie hashtagul #LaBorcan și denumirea produsului. La dorință scrie și rețeta pentru a inspira alți participanți.

 

Termenul maratonului: 10-31 august

 

Ce se întâmplă după?

Vom aduna cele mai faine imagini într-un slide-show pe care îl vom publica pe platformele redacției, iar cele mai interesante rețete vor fi publicate pe observatorul.md și în ziarul Observatorul de Nord.

 

Să aveți un sfârșit de vară aromat și colorat ca toate fructele și legumele pe care le puneți #LaBorcan!

Articolul precedentVIDEO: Problema evacuării gunoiului din sat poate fi rezolvată cu implicarea tuturor
Articolul următorSârbii, belarușii și letonii vor testa clasa fotbaliștilor moldoveni
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.