55 de percheziții, 3.500.000 de lei și opt persoane reținute – Centrului Național Anticorupție în acțiune

0
274

Procurorii Anticorupție (PA) și ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și ai Serviciul de Informații și Securitate (SIS) au descins astăzi cu percheziții la membrii și activiștii Partidului „ȘOR” din mai multe localități din țară. În urma descinderilor, opt persoane au fost reținute și 3,5 mln de lei au fost ridicați, scrie moldpres.md

Veronica Dragalin, procurorul șef al Procuraturii Anticorupție, a menționat în cadrul unui briefing că, în total, au fost efectuate 55 de percheziții, iar acțiuni similare continuă și la această oră.

Totodată, au fost ridicate circa 3,5 milioane de lei, bani care urmau să fie utilizați pentru a plăti participanții la proteste. „Au fost ridicate aproximativ 20 de pungi negre cu etichete albe pe care erau indicate nume de raioane. În una dintre acestea au fost găsiți 25.000 de lei. În alte pungi au fost depistați și dolari”, a spus Drăgălin.

Ea a adăugat că va veni mâine cu detalii despre acțiunile întreprinse de oamenii legii și a precizat că au fost investigate și cazuri de transportare a persoanelor spre capitală la proteste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.