Au primit cadouri în ajun de Ziua Internațională a Copiilor

0
48

În ajun de Ziua Internațională a Copiilor, Organizaţia teritorială Soroca a Asociației Nevăzătorilor din Moldova, în comun cu veteranii din raion au pregătit câteva surprize pentru copii.

Astfel, după ce au recitat poezii și au dezlegat ghicitori, copiii care s-au adunat la sediul instituției au fost recompensați cu cadouri, care vin din partea unei organizații din Marea Britanie, dar și cu cărți și dulciuri.

Unul din organizatorii evenimentului, Stela Novițcaia, bibliotecară, a menționat că “ne-am adunat pentru a discuta cu copiii despre problemele și succesele lor. Această activitate este desfășurată în cadrul proiectului “De la copil la copil”, pe care l-am câștigat alături de Organizația Veteranilor din raionul Soroca.

Claudia Ivanova, președintele acesteia a menționat că colaborează mai mulți ani cu membrii asociației și că se ajută reciproc. “Am lucrat la această întreprindere 14 ani și mă doare faptul că în prezent avem tot mai puține activități implementate. Copiilor le dorim tot ce e mai bun și ne bucurăm că avem ocazia să petrecem timpul alături de ei”, conchide ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.